Pagina de start Noutati Despre noi Mesajul presedintelui Chestionar Consiliu director Viitori membri Conferinta 2007 Links Contact

Noutati


31 Mai 2008
Pancreatology publica Abstracturile Conferintei PCCR 2007

In 29 Mai 2008, au fost publicate in revista Pancreatology o selectie de rezumate ale lucrarilor sustinute la Conferinta PCCR 2007 (7-10 oct Cluj).

Cele mai bune abstracturi ale posterelor prezentate au fost selectionate de Comitetul Stiintific al Conferintei, si publicate impreuna cu un “Brief Meeting Report” in numarul 3 / 2008 al jurnalului Pancreatology – revista oficiala a PCCR (Pancreatology 2008; 8(3):410-411). Editarea a fost realizata de S.T. Barbu.

Accesul online este gratuit: Download


Nu uitati:

• va puteti inregistra cu taxa redusa de participare la "First Pancreatic Days Romania - 5th Meeting of Pancreas Club Cluj Romania" pana la 19 august 2007
rezumatele pot fi trimise online, pana la data de 10 septembrie 2007Stimati colegi si dragi membrii ai Pancreas Club Cluj Romania,

Avem onoarea si placerea de a va anunta a 5a Intalnire anuala a Asociatiei pentru Studiul Pancreasului "Pancreas Club Cluj Romania" - First Pancreatic Days Romania 2007, care se va desfasura la Hotel Belvedere Cluj, intre 7 si 10 Octombrie 2007.

Anul acesta, intalnirea are o semnificatie deosebita, fiind prima manifestare stiintifica romaneasca din domeniul pancreasului cu mare rasunet international, si prima noastra intalnire care sa aiba o asemenea amploare.

Personalitati remarcabile ale pancreatologiei mondiale si romanesti au acceptat invitatia noastra si vor participa ca speaker-i la Conferinta din acest an.

Conferinta este promovata de website-urile internationale de pancreatologie:

  • www.pancreasweb.com (site al Editurii Karger, cu un comitet editorial format din pancreatologi recunsocuti la nivel mondial), la pagina "Congress Calendar";

  • www.joplink.net (site-ul revistei electronice Journal of the Pancreas), la pagina "Scientific events".

Programul stiintific al conferintei cuprinde probleme importante si actuale din epidemiologia, diagnosticul si tratamentul (medical - endoscopic - chirurgical - oncologic) principalelor afectiuni ale pancreasului.

Rezumatele acceptate vor fi publicate in revista "Pancreatology", care este revista oficiala a asociatiei noastre. Asteptam cu nerabdare sa citim rezumatele D-voastra, care se vor transforma in prezentari orale sau postere.

Asociatia pentru studiul pancreasului "Pancreas Club Cluj Romania" este acreditata de Colegiul Medicilor din Romania ca furnizor de educatie medicala continua. Participantii la conferinta vor primi 24 credite EMC (Educatie Medicala Continua).

Pentru mai multe informatii despre conferinta, vizitati site-ul oficial al intalnirii apasand butonul "Conferinta 2007".

In luna septembrie, dupa concedii, asteptam sa ne adresati in continuare intrebarile D-voastra la Comitetul de Organizare al Conferintei:

tel/fax: 0364 107463
e-mail: conference2007@pancreasclub.ro

Va asteptam pe toti la Cluj-Napoca intre 7 si 10 octombrie,

Prof. Dr. Mircea Cazacu
Presedintele Conferintei
Conf. Dr. Sorin T. Barbu
Presedintele Pancreas Club Cluj Romania


________________________________________________________________________________________________________________________________
Copyright © 2007 Pancreas Club Cluj Romania. Toate drepturile rezervate.