Pagina de start Noutati Despre noi Mesajul presedintelui Chestionar Consiliu director Viitori membri Conferinta 2007 Links Contact


Poate deveni membru al Asociatiei pentru studiul pancreasului “Pancreas Club Cluj Romania” orice persoana care este de acord cu obiectivele asociatiei si care a adus o contributie la dezvoltarea cunostintelor despre pancreas si bolile sale.

Taxa de inscriere pentru anul 2007 este de:

- Membru Senior (medici primari si specialisti) – 50 Euro (sau echivalentul in RON)
- Membru Junior (medici rezidenti si doctoranzi) – 25 Euro (sau echivalentul in RON)

Pentru a deveni membru:

- va rugam sa download-ati Cererea de inscriere dand click pe link-ul de mai jos

http://www.freewebs.com/pancreascluj/2007PCCR Membership Application.doc

- completati cu atentie formularul si trimiteti-l prin fax la nr. 0364 107463 sau prin e-mail la adresa contact@pancreasclub.ro

Cererea D-voastra va fi discutata in Consiliul Director al PCCR si veti fi instiintat de rezultatul dezbaterilor prin e-mail (admis sau respins).

Dupa aprobarea cererii, va trebui sa achitati Taxa de inscriere la orice filiala a Bancii Transilvania in contul de mai jos, care este trecut si pe cererea de inscriere la punctul 9.

Beneficiar: As Pancreas Club Cluj Romania
Banca: Transilvania Filiala Cluj-Napoca
IBAN: RO42 BTRL 0130 1205 F495 91XX (RON )
IBAN: RO17 BTRL 0130 4205 F495 91XX (EURO)
Swift code: BTRL RO22

Cererea D-voastra va fi supusa apoi confirmarii de catre Adunarea Generala. Dupa confirmare, veti avea drepturi depline de membru:

- sa participati la Adunarea Generala a PCCR cu drept de vot;
- sa platiti Taxa Redusa de participare la Intalnirea anuala a asociatiei;
- sa deveniti Triplu Membru – International Association of Pancreatology, European Pancreatic Club, Pancreas Club Cluj Romania

“Triplul Membership”

Conform protocolului pe care Pancreas Club Cluj Romania l-a incheiat cu European Pancreatic Club si International Association of Pancreatology, membrii asociatiei noastre au posibilitatea, pentru o Taxa de inscriere (membership fee) de 100 Euro sa devina membru al celor trei societati medicale de pancreatologie. In pret este inclus si abonamentul la revista “Pancreatology”, revista oficiala a celor trei asociatii.

Membrii PCCR pot deveni “triple members” download-and formularul de mai jos, si trimitandu-l prin fax la numarul mentionat pe formular.

http://www.freewebs.com/pancreascluj/Triple PCCRo Membership form.rtf

Acelasi formular se poate gasi si pe site-ul European Pancreatic Club (www.e-p-c.org) la pagina Membership, dand click pe “Pancreas Club Cluj Romania”.

Atentie!

Cei care au completat formularul de “Triple Membership” direct de pe site-ul EPC, sunt somati sa completeze Cererea de inscriere in PCCR, si sa o trimita spre a fi discutata in Consiliul Director. Pana la completarea cererii si aprobarea ei de Consiliul Director, ei vor fi doar Membrii Inactivi ai PCCR (fara drept de a participa la Adunarea Generala). Dupa aprobarea cererii si plata Taxei de inscriere in PCCR (care de anul viitor va fi inclusa in formularul de Triple) ei vor deveni membrii cu drepturi depline.________________________________________________________________________________________________________________________________
Copyright © 2007 Pancreas Club Cluj Romania. Toate drepturile rezervate.